ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γεμάτη παιδική… «ανασφάλεια» η παιδική «χαρά» του Πύργου Τριφυλίας– Εικόνες ντροπής!

 

main


Αυτά τα παιδιά, είναι παιδιά ενός…κατώτερου θεού;

Μόνο «χαρά» δεν προσφέρει, σε παιδιά, γονείς και περαστικούς οι εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζει η παιδική του Πύργου Τριφυλίας. Απαρχαιωμένα, κατεστραμμένα και επικίνδυνα παιχνίδια, σκουριασμένες βίδες, γωνίες γεμάτες σκουπίδια και αγριόχορτα που κανείς δεν ξέρει τι κρύβουν από κάτω, είναι μόνο τα «οπτικά» προβλήματα που συναντήσαμε στην παιδική χαρά του Πύργου.

 

02

Η συγκεκριμένη παιδική χαρά, όπου καθημερινά φιλοξενεί περισσότερα από 30 παιδιά, δεν θυμίζει σε τίποτα χώρο που προορίζεται για ανέμελα παιδικά παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικοι και φορείς της περιοχής έχουν παραπονεθεί στο Δήμο Τριφυλίας αρκετές φορές, ωστόσο όπως δείχνουν οι φωτογραφίες οι αρμόδιοι φορείς έχουν αρκετό καιρό να ασχοληθούν με την συντήρηση του χώρου.

03

Η ανασφάλεια που νιώθουν οι γονείς είναι αρκετά μεγάλη, όμως ο μόνος λόγος που την επισκέπτονται είναι γιατί δεν μπορούν να έχουν τα παιδιά κλεισμένα στο σπίτι όλη μέρα!

04

Ας ελπίσουμε ότι, άμεσα, ο Δήμος Τριφυλίας θα πράξει τα δέοντα…

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Θα είμαι ο τελευταίος που θα τους δικαιολογήσει αλλά μια στιγμή βρε bro όλα αυτά τα σκουπίδια εξωγήινοι τα πετάνε? Και καλά αυτοί στη δημοτική αρχή είναι πουθενάδες για να δώσουν λύσεις πριν βγουν αυτές και άλλες φωτογραφίες που δείχνουν τα χάλια ΜΑΣ, οι γονείς των παιδιών πως αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν μέσα στα σκουπίδια; Τόσο δύσκολο είναι να τα βάλουν σε σακούλες να τα πάνε στις πόρτες των υπεύθυνων αυτής της κατάστασης να τους τα πουν ένα χεράκι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button