Ελλάδα

Για κακούργημα κατηγορείται ο οδηγός της φονικής νταλίκας

Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μοιραία νταλίκα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος

Αντιμέτωπος με βαρύτατα αδικήματα είναι ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας ο οποίος χθες το πρωί ξέφυγε της πορείας του στη Λεωφόρο Κηφισού και πέρασε το αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άτομα και να τραυματιστεί σοβαρά ακόμα ένα.

Ο οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών από την οποία πράξη προήλθε θάνατος. Επιπλέον, ο 64χρονος κατηγορείται για σωματική βλάβη από αμέλεια, παράνομη χρήση γνήσιου πιστοποιητικού και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εντός δυο ετών από προηγούμενη παράβαση, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μοιραία νταλίκα διέθετε ασφαλιστήριο, πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας άλλου οχήματος ενώ ο κατηγορούμενος υπό την επήρεια αλκοόλ είχε συλληφθεί και στο παρελθόν , οδηγώντας μάλιστα και σε εκείνη την περίπτωση επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button