Τοπικά ΝέαΧώρα

Γονείς από τη Χώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την κατάληψη το 2014

 

katalipsi xora


Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Χώρας, την Παρασκευή, θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την κατάληψη που είχε πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2014. Οι γονείς είχαν προβεί στην κατάληψη του σχολείου ζητώντας καθηγητές για το γυμνάσιο. Μάλιστα, ο Σύλλογος Γονέων με ανακοίνωσή του απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς να παρευρεθούν στο δικαστήριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στις 7 του μήνα και ημέρα Παρασκευή δικάζονται στην Κυπαρισσία μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Χώρας για την κατάληψη του σχολείου στις 8 Δεκεμβρίου του 2014. Σκοπός της κατάληψης ήταν η στελέχωση των σχολείων Γυμνασίου-Λυκείου με καθηγητές, δεδομένου ότι στο Γυμνάσιο δεν είχαν δοθεί βαθμοί σε 5 μαθήματα -στο α’ τρίμηνο- και στο Λύκειο υπήρχε έλλειψη καθηγητών σε βασικά μαθήματα (Αρχαία – Νέα – Φυσική). Θεωρήσαμε καθήκον μας να προβούμε σε αυτήν την ενέργεια σαν τελευταίο μέσο διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας σαν γονείς και σαν Ελληνες πολίτες. Παρά τις διαβεβαιώσεις παραγόντων της Πολιτείας τελικά οδηγούμαστε σε τακτική δικάσιμο. Εάν εμείς παρανομήσαμε, τότε τι έκαναν οι διευθυντές των σχολείων μας, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Μεσσηνίας, ο περιφερειακός διευθυντής, ο υπουργός και οι εκπρόσωποι της σύννομης τάξης στην περιοχή μας που με περισσή διάθεση μας παρέπεμψαν στη δικαιοσύνη; Καλούμε όλους τους γονείς στην Κυπαρισσία στις 7 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9 π.μ.»

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στην Κυπαρισσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button