Τοπικά ΝέαΧώρα

Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος στη Χώρα – Κηδεύτηκαν οι δύο άτυχοι νέοι

12


Στο κοιμητήριο της Χώρας γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για τους 24χρονο Αντώνη Ζαγκλή και τον 30χρονο Θανάση Κυριακόπουλο το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Αυγούστου.

Το τελευταίο «αντίο» στους δύο νέους, που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο το απόγευμα της Δευτέρας 15 Αυγούστου, είπαν σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς στη Χώρα. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι τα δύο παλικάρια έφυγαν τόσο ξαφνικά, τόσο αναπάντεχα, τόσο άδικα από τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη σήμερα στις 11 το πρωί παρουσία του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου, στον Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Χώρα.

Η κοινωνία της Χώρας, και όχι μόνο, έσπευσε να πει στο στερνό αντίο μαζικά ενώ παρακολούθησε την νεκρώσιμη ακολουθία και την ταφή στο κοιμητήριο της πόλης κατακλύζοντας τους χώρους, ενώ όλοι είχαν μόνο καλά λόγια κι αναμνήσεις να μεταφέρουν για τους δύο νέους.

Να σημειωθεί πως λίγο πριν φτάσει στο νεκροταφείο της Χώρας η πομπή, σε μια συμβολική κίνηση τιμής, φίλοι των δύο νέων πήραν στα “χέρια” τους, τους δύο νέους και τους οδήγησαν στην τελευταία τους κατοικία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button