Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Με έκπτωση… 0,17% η αγορά δύο μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων!

 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας η επιτροπή ομόφωνα επικύρωσε το από 04-06-2018 Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού για την προμήθειας «Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων».

Στις 04/06/2018, ημέρα Τρίτη κι ώρα 11.00 π.μ. διενεργήθηκε η επανάληψη του Συνοπτικού Διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον  συμφέρουσα  από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), όπως ορίζεται στο άρθρο 86 του Ν.4412/2016, παρουσία του Γνωμοδοτικού Οργάνου – Επιτροπής Διαγωνισμού, η οποία συγκροτήθηκε με την αριθ.45/2018 απόφαση Ο.Ε. Κατά την διαδικασία του διαγωνισμού προσήλθε και κατέθεσε, ενώπιον της Επιτροπής, φάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικής προσφοράς και οικονομικής προσφοράς, ένας μόνο ενδιαφερόμενος ο ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΠ. & ΣΙΑ Ο.Ε..

Η Επιτροπή διαγωνισμού προέβη σε έλεγχο των δικαιολογητικών συμμετοχής του διαγωνιζομένου, τα οποία κρίθηκαν αποδεκτά.

Κατόπιν αποσφράγισε το φάκελο της τεχνικής του προσφοράς και ύστερα από έλεγχο των δικαιολογητικών κρίθηκαν και αυτά αποδεκτά. Στη συνέχεια αποσφραγίσθηκε η οικονομική προσφορά της εταιρείας ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΠ. & ΣΙΑ Ο.Ε. κι αφού ανακοινώθηκε, καταχωρήθηκε κι ελέγχθηκε ως προς το παραδεκτό της, η Επιτροπή Διαγωνισμού συνέταξε το από 04-06-2018 Πρακτικό, το οποίο υπεβλήθη προς επικύρωση.

Σύμφωνα με το πρακτικό αυτό, αναδείχθηκε ως προσωρινός μειοδότης της προμήθειας «Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων» η εταιρεία ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΣΠ. & ΣΙΑ Ο.Ε., με συνολική τιμή προσφοράς 74.276,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) και με ποσοστό έκπτωσης 0,17%.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button