Αγροτικά

Δήμος Τριφυλίας: Παραλαβή εντύπων κατανομής βοσκοτόπων

voskotopi-701x431


Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Τριφυλίας, ανακοινώνει ότι παρελήφθησαν οι κυρωμένες ονομαστικές καταστάσεις κτηνοτρόφων στους οποίους κατανεμήθηκαν επιλέξιμοι βοσκότοποι για τα έτη 2016 & 2017.
Ο Δήμος Τριφυλίας, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, προέβη στην έκδοση των εντύπων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων, τα οποία επέχουν θέση συμφωνητικού
μίσθωσης. Καλούνται οι κτηνοτρόφοι στους οποίους κατανεμήθηκαν βοσκήσιμες εκτάσεις εντός της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Τριφυλίας, να προσέλθουν άμεσα στο Τμήμα
Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Τριφυλίας (Κυπαρισσία),προκειμένου να λάβουν, ενυπόγραφα, γνώση και να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα κατανομής.
Στη συνέχεια, οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να καταβάλουν το μίσθωμα που αναγράφεται στα έντυπα κατανομής μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 με κατάθεση στον λογαριασμό της Π.Ε. Μεσσηνίας IBAN:GR9501718600006860122445390 της Τράπεζας Πειραιώς , με την ένδειξη «Μίσθωμα χρήσης βοσκής για τα έτη 2016 & 2017 αντίστοιχα». Το αποδεικτικό κατάθεσης του μισθώματος πρέπει να προσκομίζεται στον Δήμο Τριφυλίας ή στην ΔΑΟΚ Μεσσηνίας προκειμένου να επιβεβαιώνεται η κατάθεση του μισθώματος. Μη καταβολή της βεβαιωμένης οφειλής των ετών 2016 & 2017, συνεπάγεται ανάκληση με απόφαση της Επιτροπής της κατανομής της βοσκήσιμης γης για το 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, τηλέφωνα 27613 60772 (κα. Θεοδωρακοπούλου Έλενα και κ.
Μπούζα Δημήτριο).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button