ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα η κυκλοφοριακή μελέτη Κυπαρισσίας

Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη η κυκλοφοριακή μελέτη της Κυπαρισσίας, η οποία υποτίθεται ότι θα είχε τεθεί σε εφαρμογή εδώ και ένα μήνα περίπου.

Τότε ξεκίνησε η τοποθέτηση των πρώτων σημάτων και όπως είχε ειπωθεί, ήταν ζήτημα λίγων ημερών να τοποθετηθούν τα υπόλοιπα σήματα και να γίνει η εφαρμογή της. Στη συνέχεια προέκυψε έλλειψη σημάτων, πέρασε ένα χρονικό διάστημα μέχρι να τα προμηθευτούν, ξεκίνησαν πάλι να μπαίνουν σήματα, όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ολα αυτά έχουν σαν συνέπεια να επικρατεί μπάχαλο στους δρόμους της πόλης με ευθύνη του δήμου που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ένα έργο σε εύλογο χρονικό διάστημα. Μπάχαλο έχει γίνει, γιατί σε πολλούς δρόμους που οι πινακίδες έχουν μπει  μπορεί να καλύφθηκαν αρχικά με πλαστικές σακούλες, στη συνέχεια όμως οι σακούλες βγήκαν και τα σήματα αποκαλύφθηκαν. Ετσι γίνεται ένας μικρός χαμός, με οδηγούς να ακολουθούν τα νέα σήματα που δεν είναι σκεπασμένα και άλλους να κινούνται όπως γνώριζαν μέχρι τώρα.

Η κατάσταση αυτή δείχνει έλλειψη σοβαρότητας από την πλευρά της δημοτικής αρχής αλλά και έλλειψης σεβασμού προς τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης και όλα αυτά εν μέσω τουριστικής περιόδου.

 

Κ.Μπ. eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button