ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Δεν πείθεται από τις διαβεβαιώσεις για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας η Λαϊκή Συσπείρωση

nosokip


Δεν πείθεται από τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Μπασάκου, σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του χειρουργικού τομέα του νοσοκομείου μετά τη μετακίνηση στην Καλαμάτα του συντονιστή διευθυντή της χειρουργικής, η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Τριφυλίας και καλεί εργαζομένους και κατοίκους της περιοχής σε αγωνιστική ετοιμότητα για το νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της περιοχής.
Ο επικεφαλής της ΛΑ.ΣΥ., Σαράντος Κουκούμης, μαζί με στελέχη της ΛΑ.ΣΥ. και τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Περδικονερίου Τριφυλίας, Σωκράτη Καναβό, επισκέφθηκαν τον κ. Μπασάκο μετά την ανησυχία και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στην περιοχή από τη μετακίνηση του συντονιστή διευθυντή της χειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Κυπαρισσίας στην Καλαμάτα, μεταφέροντάς του την αγωνία που επικρατεί στην περιοχή καθώς και τις θέσεις της ΛΑ.ΣΥ. για την αναγκαιότητα στελέχωσης του νοσοκομείου με το προσωπικό που απαιτείται για να λειτουργεί εύρυθμα και να εξυπηρετεί τους πολίτες.
Ο κ. Μπασάκος τους διαβεβαίωσε πως δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία καθώς το νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, όπως λειτουργούσε, και ότι με την ενίσχυσή του με προσωπικό – που επίκειται – θα λειτουργεί ακόμα καλύτερα. Ο ίδιος τους είπε ότι χειρουργεία θα γίνονται κανονικά και ότι ο συντονιστής διευθυντής θα κάνει εφημερίες στο νοσοκομείο και χειρουργεία, όπως και πριν. Στον κ. Μπασάκο, από τον Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Περδικονερίου τέθηκε το ζήτημα που έχει ανακύψει με αγροτικό γιατρό που μέχρι πρότινος επισκεπτόταν για εργασία το Περδικονέρι, αλλά πλέον δεν πηγαίνει.
Ο κ. Μπασάκος είπε πως θα προσπαθήσει να βρει κάποια λύση στο πρόβλημα, αλλά υπάρχει ιδιαιτερότητα και δεν είναι θέμα δικό του μόνο η επίλυση του προβλήματος που έχει ανακύψει.
Ο επικεφαλής και τα στελέχη της ΛΑ.ΣΥ., πάντως, παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα, διεκδικώντας προσωπικό, εξοπλισμό και πόρους για την ενίσχυση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και της δημόσιας υγείας στην περιοχή και είναι κάθετα αντίθετοι σε κάθε τι που μεθοδευμένα και στοχευμένα συρρικνώνει το νοσοκομείο και το υποβαθμίζει, κάτι που αποβαίνει σε βάρος του λαού και των οικονομικά αδύναμων λαϊκών στρωμάτων της κοινωνίας.

Του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button