Αθλητικά

Δεν τον άφησε η γυναίκα του να πάει στο Μουντιάλ και οι φίλοι του έφτιαξαν χάρτινο όμοιωμά του [εικόνες]

Μια ξεκαρδιστική λύση βρήκε μια ομάδα Μεξικανών φιλάθλων για έναν φίλο του που δεν τον άφησε η γυναίκα του να ταξιδέψει μέχρι τη Ρωσία για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ.

Οι πέντε άνδρες από το Ντουράνγκο στο βορειοδυτικό Μεξικό, σχεδίαζαν το ταξίδι της ζωής τους από το Μουντιάλ του 2014, αλλά λίγες ημέρες προτού αναχωρήσουν, ένας από αυτούς, τους ανακοίνωσε πως δεν θα μπορούσε να πάει.

Ο άντρας, που ονομάστηκε μόνο με το μικρό του Χαβιέρ, είπε στους φίλους του πως η σύζυγός του είχε πατήσει πόδι και δε μπορούσε πλέον να πάει μαζί τους στη Ρωσία – οπότε η υπόλοιπη ομάδα αποφάσισε να τον πάρει μαζί του έστω και ως χάρτινο ομοίωμα.

Οι πέντε άνδρες σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στο φετινό Μουντιάλ, παρακολουθώντας τους αγώνες του 2014 και είχαν αρχίσει να αποταμιεύουν χρήματα γι’ αυτό.

Αγόρασαν ένα λεωφορείο και πέρασαν πολλές ώρες βάφοντάς το στα χρώματα του Μεξικού και καλύπτοντάς το με εικόνες – αφιέρωμα στον μεξικανικό πολιτισμό.

Έκλεισαν τα εισιτήριά τους και το λεωφορείο τους και θα ταξίδευαν με ένα καράβι από το Μεξικό μέχρι την Ισπανία και από εκεί σχεδίαζαν να πάνε οδηγώντας στη Ρωσία.

Ωστόσο, τον Απρίλιο, λίγο πριν αναχωρήσουν, ο Χαβιέρ αναγκάστηκε να πεις στους φίλους του πως δε θα τους ακολουθήσει, υποστηρίζοντας πως η γυναίκα του δεν τον άφηνε.

Το βίντεο στο Facebook, στο οποίο λέει στους φίλους του ότι δε θα πάει, έγινε viral στο Μεξικό.

Βλέποντας την αστεία πλευρά της τραγωδίας, οι φίλοι του αποφάσισαν να φτιάξουν μια χαρτονένια εκδοχή του φίλου τους, όπου ο Χαβιέρ δείχνει γκρινιάρης και φορά ένα μπλουζάκι που λέει: «Η γυναίκα μου δεν με άφησε να πάω».

Μετά από δύο μήνες ταξίδι, οι τέσσερις φίλοι και η χάρτινη εκδοχή του Χαβιέρ έφτασαν στη Μόσχα στις 14 Ιουνίου, τρεις ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Μεξικού.

Η ομάδα καταγράφει το ταξίδι της – και του Χαβιέρ – στη Ρωσία σε μια σειρά από αστείες αναρτήσεις στο Facebook.

Στις φωτογραφίες αυτές περιλαμβάνονται και πλάνα του χάρτινου Χαβιέρ που περιμένει υπομονετικά στην ουρά, πίσω από το τιμόνι του λεωφορείου αλλά και την ώρα που κοιμάται.

Φαίνεται πως οι φίλοι του έχουν κάνει αποστολή τους ο χάρτινος Χαβιέρ να περάσει τόσο καλά όσο θα περνούσε και ο κανονικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button