Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

ΔΕΥΑ Πύλου-Νέστορος: Μειωμένα τιμολόγια για τις ευπαθείς ομάδες

xrimata-xeri-696x462


Την ειδική τιμολόγηση για τις ευπαθείς ομάδες σε όλο το Δήμο αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου-Νέστορος.
Σύμφωνα με την απόφαση, η αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής περιλαμβάνει μειωμένα τιμολόγια για ευπαθείς ομάδες με μείωση παγίου και όλων των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης κατά 50 τοις εκατό, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους πολύτεκνους (συμπεριλαμβάνονται οι τρίτεκνοι) και στους άπορους, ενώ οι εκπτώσεις θα ισχύουν μόνο για το υδρόμετρο μόνιμης κατοικίας.
Η ισχύ των μειωμένων τιμολογίων για τα άτομα των παραπάνω κατηγοριών πρέπει να αποδεικνύεται με απόφαση υγειονομικής επιτροπής με ποσοστό αναπηρίας για τα άτομα αναπηρίας με ποσοστό 67% και άνω, με βεβαίωση από την ομοσπονδία πολύτεκνων και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους πολύτεκνους, ανεξαρτήτου ηλικίας των τέκνων τους και με χαρτί απορίας από την Πρόνοια για τους άπορους.
Τη συνεχή στήριξη των ευπαθών ομάδων από τη Δημοτική Αρχή ανέφερε σε χθεσινή δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, υπογραμμίζοντας ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολύτεκνους και τους οικονομικά ασθενείς μέσα από διάφορες δράσεις που θα συνεχίζουν να υλοποιούνται στο Δήμο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα μειωμένα τιμολόγια, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΔΕΥΑΠΝ στα τηλέφωνα 27230 28311-12.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button