Τοπικά Νέα

ΔΕΥΑ Τριφυλίας: Σε αναζήτηση Γενικού Διευθυντή Υπηρεσιών

deya


Η ΔΕΥΑ Τριφυλίας προκηρύσσει την πλήρωση της Οργανικής Θέσης του Γενικού Διευθυντή της Επιχείρησης με το σύστημα της επιλογής μετά από συνέντευξη και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σ’ αυτήν σχετική αίτηση μαζί με (επικυρωμένα) αντίγραφα των τίτλων σπουδών τους κλπ. Δικαιολογητικών για την κάλυψη της θέσης, όπως και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, το αργότερο έως τις 12.12.2017.

Οι υποψήφιοι πρέπει να:

  1. Είναι πτυχιούχοι ανωτάτης σχολής (Π.Ε.) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής Πολιτικού Μηχανικού, Μηχανολόγου, Τοπογράφου ή Χημικού Μηχανικού.
  2. Διαθέτουν Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών σχετικό με το αντικείμενο της θέσης (στην επεξεργασία πόσιμου ύδατος ή/και υγρών αποβλήτων).
  3. Άριστη Γνώση Τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής
  4. Βασική γνώση Οικονομικών που θα αποδεικνύεται με σχετικό μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
  5. Καλή γνώση Η/Υ (Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες διαδικτύου)
  6. Να μην έχουν τα γενικά κωλύματα διορισμού των υπαλλήλων στη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Επισημαίνεται ότι λοιπά προσόντα (ειδική επαγγελματική εμπειρία, μεταπτυχιακοί τίτλοι, σεμινάρια κλπ) θα συνεκτιμηθούν από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., το οποίο θα προβεί στον έλεγχο και εκτίμηση των εν γένει προσόντων των υποψηφίων δυνάμενη να καλέσει αυτούς σε ειδική συνεδρίαση της για την παροχή διευκρινήσεων και πληρέστερη ενημέρωση.

Σε κάθε περίπτωση η επιλογή ανήκει στην απόλυτη και ανέλεγκτη κρίση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., η δε πρόσληψη θα γίνει με απόφαση αυτού και θα ολοκληρωθεί μόνο με την σύνταξη και υπογραφή σχετικής σύμβασης εργασίας με τον υποψήφιο που θα επιλεγεί.

Η αίτηση του ενδιαφερομένου επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις. Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο ενδιαφερόμενος σε επικυρωμένα αντίγραφα όλα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη πιστοποιητικά ή τίτλους. Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτηση του απορρίπτεται. Αντικατάσταση ή διόρθωση της αίτησης ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται στα γραφεία της Επιχείρησης (Δημαρχείου 2, Κυπαρισσία Μεσσηνίας, τκ 24500) είτε με αλληλογραφία με συστημένη επιστολή είτε προσωπικά με απόδειξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα προσωπικού της Επιχείρησης στην κα Ψιλογαλάνη Παναγιώτα και στα τηλέφωνα της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. 2761062130 ή 2761062132 από 9:00π.μ. έως 13:00μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button