ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Δημοπρατούνται τα συμπληρωματικά έργα στο Γαργαλιάνοι – Ρωμανού

- Ρωμανού 1_0


Δύο έργα που έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια του οδικού δικτύου δημοπρατούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Το ένα αφορά στις εργασίες κοπής δέντρων σε δρόμους της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και το δεύτερο στον αποχιονισμό και την άρση καταπτώσεων στους δρόμους. Το κάθε ένα από αυτά τα δύο είναι προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
Ο διαγωνισμός για τον αποχιονισμό και τις καταπτώσεις θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Τα τεύχη δημοπράτησης στους ενδιαφερόμενους θα είναι διαθέσιμα μέχρι την προηγούμενη ημέρα. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 5 μήνες.
Για το δεύτερο έργο που αφορά στην κοπή δέντρων ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου, επίσης στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Γι’ αυτό η προθεσμία ολοκλήρωσης είναι 3 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Στο μεταξύ, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία και συμπληρωματικά έργα αγροτικής οδοποιίας στη νέα εθνική οδό Γαργαλιάνοι- Ρωμανός», προϋπολογισμού 245.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button