Αθλητικά

Δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε «δολοφονική επίθεση» από τον Γιώργο Μπόγρη (φωτό)

Μέσω των λογαριασμών του στο Facebook ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου, ο οποίος εργάζεται στην 24 Media κατήγγειλε δημόσια ότι ότι δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη σε μαγαζί του Κολωνακίου, ενώ έπινε το ποτό του.

Στο πρώτο κείμενο που ανήρτησε έγραψε:

«Πριν από λίγα λεπτά δέχτηκα δολοφονική επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο από τον διεθνή αθλητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη, σε κεντρικό μαγαζί του Κολωνακιού. Ευτυχώς καθώς δεν μπορώ να τα βάλω με άνθρωπο 2.12 με έσωσαν παρευρισκόμενοι και ο υπάλληλος του μαγαζιού, Λεωνίδας Κουκουλομάτης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και μεταβαίνω στο νοσοκομείο. Το μαγαζί έχει φυσικά υποχρέωση να κρατήσει την επίθεση από τις κάμερες. Ο παίκτης ανέφερε ‘και αυτή από τον συγκεκριμένο παίκτη’ που φυσικά δεν πιστεύω ότι ο τελευταίος έχει καμία σχέση».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι μαζί με τον Μπόγρη ήταν και δύο συμπαίκτες του, οι οποίοι «έδειξαν να μην έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί» και πως ο αθλητής του είπε ότι κάνει πόλεμο στον ίδιο και στον Ολυμπιακό.

Οι σχετικές αναρτήσεις του δημοσιογράφου:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button