Τοπικά Νέα

Διήμερη περιοδεία Χαρίτση στη Μεσσηνία – Θα βρεθεί σε Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Πύργο κ.α.

Διήμερη περιοδεία στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Χαρίτσης θα ξεκινήσει την περιοδεία του στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής από τα Φιλιατρά, όπου θα επισκεφθεί ομάδα παραγωγών, ενώ στις 12.45 μ.μ. θα ακολουθήσει επίσκεψη στη «Γεωργική Ανάπτυξη Α.Ε.» και σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις.

Στη 1.40 μ.μ. ο Μεσσήνιος πολιτικός θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου έχει προγραμματιστεί καλωσόρισμα από τη δημοτική αρχή Τριφυλίας.

Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, σε πολιτική εκδήλωση στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης.

Το Σάββατο ο Αλέξης Χαρίτσης θα βρεθεί και πάλι στην Τριφυλία, όπου στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το οινοποιείο Παναγιωτόπουλου στον Πύργο και στη 1.15 μ.μ. θα εξαγγείλει από το Κορυφάσιο την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου στο χωριό, αλλά και στο Αμπελόφυτο, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη.

Στις 2 μ.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο και με κατοίκους του Κορυφασίου.

Στις 6 το απόγευμα θα μεταβεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπου θα παρακολουθήσει τη Διεθνή Συνάντηση Στίβου “Παπαφλέσσεια”, και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στη Μεσσηνία μεταβαίνοντας στην Costa Navarino για το 13ο Aegean Airlines Pro-Am, διεθνή αγώνα γκολφ για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, όπου μεταξύ άλλων θα κάνει και απονομές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button