Lifestyle

Διαμέρισμα 85 εκατ.$ με δώρο Rolls Royce, Λαμποργκίνι και ταξίδι στο… διάστημα

Γαλαντόμος ιδιοκτήτης προσφέρει ένα φαντασμαγορικό lifestyle

Το πιο ακριβό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης βρήκε στο σφυρί και ο αγοραστής που θα βάλει το όνομά του στο… κουδούνι, θα έχει και ένα… σκασμό δώρα. Με τιμή εκκίνησης τα 85 εκατομμύρια δολάρια,το υπερπολυτελές ρετιρέ διαμέρισμα των 1.400 περίπου τ.μ. αποτελεί σημείο αναφοράς μιας και διαθέτει τη διπλάσια τιμή από όλα τα ακίνητα της περιοχής. Το απίθανο όμως της περίπτωσης αυτής, είναι όλα τα δώρα που δίνονται μαζί με τα κλειδιά (το οποίο, παρεμπιπτόντως, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη θέα στον ποταμό Hudson αλλά δε διαθέτει υπαίθριο χώρο).

Μεταξύ των δώρων είναι: δύο Phantoms Rolls-Royce – η μια κάμπριο – καθώς και μια roadster Lamborghini Aventador. Στο πακέτο υπάρχει επίσης ένα σκάφος αξίας ενός εκατ.δολαρίων και μια διαμονή-τους καλοκαιρινούς μήνες- σε έπαυλη που νοικιάζεται έναντι 350.000 δολάρια.

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν και άλλα! Σημειώστε: Ο ιδιοκτήτης μαζί με ένα ακόμη άτομο, μπορούν να γευματίζουν κάθε βδομάδα για δυο χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο, εισιτήρια για τους Brooklyn Nets (αξίας περίπου 225.000 δολαρίων) και υπηρεσίες μπάτλερ και σεφ για ένα χρόνο. Το απόλυτο όμως δώρο είναι αυτό που θα στείλει τον τυχερό (;) έξω από αυτόν τον κόσμο: ο κλειδοκράτορας θα κερδίσει δύο θέσεις 250.000 δολαρίων για μια διαστημική πτήση της Virgin Galactic!

Ο γαλαντόμος που βρίσκεται πίσω από όλη αυτή την απίθανη δωρο-καταιγίδα, είναι ο 39χρονος επενδυτής ακινήτων, Daniel Neiditch- ιδιοκτήτης της εταιρείας River 2 River Realty.

«Δεν πρόκειται να βρεθώ στο δρόμο! Έχω κι άλλα σπίτια, και άλλα αυτοκίνητα. Δεν είναι ότι πουλάω πράγματα που δε θέλω, αλλά προσφέρω ένα πακέτο από δώρα που θα προσφέρουν μια πολυτελή ζωή στους ιδιοκτήτες», σημειώνει. «Κατά κάποιο τρόπο, τους προσφέρω το δικό μου lifestyle…», καταλήγει.

Ο Daniel Neiditch

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button