Ελλάδα

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: ‘Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για τη σκοτώσω’

Να ανασκευάσει τους αρχικούς ισχυρισμούς του, επιχειρεί ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα 30 σελίδων, και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε την άτυχη κοπέλα για να την ληστέψει αλλά έλαβε εντολή από δύο άλλα άτομα, τα οποία όμως δεν κατονομάζει.

Σύμφωνα πάντα με τους νέους ισχυρισμούς του, τα άτομα αυτά του πρόσφεραν το ποσό των 30.000 ευρώ, προκειμένου να δολοφονήσει την εφοριακό. Ακόμη, όπως υποστηρίζει τον προμήθευσαν, με ναρκωτικά, ενώ αυτοί είναι -κατά τους ισχυρισμούς του- εκείνοι που του έδωσαν το μαχαίρι του εγκλήματος.

Ο 58χρονος αναφέρει πως παρακολουθούσε την εφοριακό για παραπάνω από δύο εβδομάδες και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, που ‘πάγωσε’ το πανελλήνιο, μόνο αφού έλαβε σχετική προκαταβολή, ενώ κατόπιν οδηγίας των φερόμενων εντολέων του, πούλησε το κινητό της κοπέλας σε κατάστημα της Οδού Μενάνδρου, προκειμένου οι Αρχές να θεωρήσουν πως πρόκειται για ένα έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία.

 

 

Πηγή: NEWS247

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button