Αθλητικά

Δράσεις και διακρίσεις του Α.Σ. Ταεκβοντό Κυπαρισσίας το 2017

ΤΗΝ αποτίμηση των διακρίσεων για το 2017 αναμένεται να κάνει στην κοπή της πίτας του ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στις 4 Φεβρουαρίου στο Εν πλώ παρουσία φορέων της περιοχής. Αναλυτικά οι διακρίσεις ήταν οι εξής:
Ιανουάριος : Συμμετοχή της ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ στο G1 βαθμολογούμενο πρωτάθλημα German open στο Αμβούργο της Γερμανίας. Ήταν η δεύτερη συμμετοχή σε αγώνες του εξωτερικού, έχοντας πολύ καλή παρουσία σε αγώνες υψηλού επιπέδου.
Φεβρουάριος :Μεγάλη επιτυχία για την Γιακουμοπουλου Άννα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 21 όπου κατέκτησε την 3η θέση και φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό.
Απρίλιος : Συμμετοχή για τις αθλήτριες του συλλόγου μας Διονυσία Μπουρδεκα και Γιακουμοπουλου Άννα στο WTF G2 PRESIDENT CUP, ειδικό βαθμολογούμενο πρωτάθλημα που δίνει προκρίσεις σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. 5η θέση για την Γιακουμοπουλου Άννα και πολύ καλή εμφάνιση για την Διονυσία Μπουρδεκα όπου στάθηκε επάξια στο υψηλό επίπεδο.

Ιούνιος : Χρυσό μετάλλιο για την Γιακουμοπουλου Άννα στο κύπελλο Ακρόπολης
Σεπτέμβριος : Μεγάλη επιτυχία για την Γιακουμοπουλου Άννα στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα G1 POLISH OPEN στην Βαρσοβία όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, επίσης συμμετείχε και η Μπουρδεκα Διονυσία με μια νίκη και μια ήττα.
Σεπτεμβριος :Συμμετοχή στο Navarino Challenge που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino για τον σύλλογο μας με την συμμετοχή αθλητών μας στο σεμινάριο με τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη συμμετέχοντας με 35 αθλητές
Οκτώβριος : Συμμετοχή για την Γιακουμοπουλου Άννα στο διεθνές πρωτάθλημα G1 Serbia open στο Βελιγράδι όπου κέρδισε σημαντικές εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας την πέμπτη θέση.
Νοεμβριος :Συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων με καλές εμφανίσεις για τις Μπουρδεκα Διονυσία και Γιακουμοπουλου Χριστίνα.
Δεκέμβριος: Κλείνοντας το 2017 ήρθε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας 4 μετάλλια στο πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδος για τον σύλλογο μας. Χρυσό μετάλλιο για την Γιακουμοπουλου Άννα ασημένιο μετάλλιο για την Μπουρδεκα Διονυσία και τον Κωνσταντοπουλο Αδάμ ενώ χάλκινο μετάλλιο ο Αργυρόπουλος Παναγιώτης. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιησαν οι Παναγιωτόπουλος Δημήτρης και Εφορακοπουλος Παναγιώτης, συμμετείχαν επίσης οι Γύφτος Πάνος, Αντωνοπούλου Θεοδώρα, Γιαννακοπούλου Βασιλική και Γυφτου Παναγιώτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button