Αθλητικά

Δυσκολεύει το deal που θα φέρει ντελίριο στον Πειραιά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ-734x459


Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη η ενίσχυση τον Ιανουάριο όχι μόνο με μεταγραφές ουσίας, οι οποίες θα συνδράμουν στην προσπάθεια των Πειραιωτών να κατακτήσουν και αυτήν τη σεζόν τον τίτλο της Super League, για όγδοη διαδοχική χρονιά, αλλά και με παίκτη (ή παίκτες) που θα κάνει «γκελ» στον κόσμο.

Ένας από αυτούς είναι πέραν από κάθε αμφιβολία ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του «ερυθρόλευκου» κόσμου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Κόκκινος Πρωταθλητής, στο Λιμάνι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να δώσουν στους Άγγλους 5.000.000, ενώ στον Βέλγο επιθετικό προσφέρουν 2.000.000 τον χρόνο για τετραετή συμβόλαιο. Μια μεταγραφή που αν γίνει θα ξεπεράσει με την εφορία τα 13 εκατομμύρια.

Όμως, το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του… μπάλα για τη μεταγραφή, καθώς η Γουέστ Χαμ έχει μπει δυνατά για την απόκτησή του. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση, τα «σφυριά» έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα τόσο για να αποκτήσουν τον παίκτη όσο και για να κάνουν… χαλάστρα στην ομάδα του Πειραιά.

Όπως και να λήξει αυτή η υπόθεση, στον Ολυμπιακό χαμηλώνουν τους τόνους για το θέμα Μιραλάς, καθώς υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (17/12, 15:00), στο οποίο θέλουν να πάνε απερίσπαστοι, γνωρίζοντας μάλιστα και το αποτέλεσμα που θα έχει φέρει η πρωτοπόρος ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button