Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΦιλιατρά

Εκδήλωση λήξης μαθημάτων του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

 

123


Mια όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων ων μαθημάτων στο σχολείο μουσικής και των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος οι μαθητές του σχολείου μουσικής και τα παιδικά χορευτικά τμήματα, καθώς τα τμήματα των εφήβων και των ενηλίκων όπως και η Φιλαρμονική θα παρουσιαστούν στη Βραδιά Φιλοξενίας στο πάρκο της Βλαχέρνας στις 7 Αυγούστου και στην Πλατεία των Φιλιατρών στις 9 Αυγούστου. Η Φιλαρμονική εκτός από τις δύο αυτές παραστάσεις θα δώσει συναυλία και την παραμονής της εορτής της Βλαχέρνας, μετά τον εσπερινό, στις 1 Ιουλίου, στις 10 το βράδυ, σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Βιβή Παντελάκη. Η κα. Παντελάκη ανέφερε πως η βραδιά αυτή έγινε προκειμένου οι γονείς να μπορέσουν να απολαύσουν τους μικρούς μαθητές της σχολής χορού και του σχολείου μουσικής.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Πούλος, ο οποίος έδωσε το παρών, ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος καθώς οι γονείς με τα παιδιά τους στελεχώνουν τα τμήματα του συλλόγου και θα βγουν πολύ ωφελημένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button