Αθλητικά

Εκτός “Μαύρης Θύελλας” ο Σταύρος Παπαδόπουλος

f0f9f0b7de8ce0bf1567d00a6e1b9b4a_L


Σαν κεραυνός έπεσε πριν λίγο στην πόλη της Καλαμάτας η είδηση ότι ο επιχειρηματίας Σταύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από την ηγεσία της “Μαύρης Θύελλας”.
Σε ανακοίνωση, που εξέδωσε μάλιστα επικαλείται σοβαρά προβλήματα υγείας!

. Η εξέλιξη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στα διοικητικά της μεσσηνιακής ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Απευθυνόμενος προς τα μέλη του Δ.Σ. του «Π.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ», αλλά και στον φίλαθλο κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας, ανακοινώνω ότι λόγω σοβαρού, προσωπικού προβλήματος, αδυνατώ να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ. και να εκπληρώνω τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή.
Η δοκιμασία της υγείας μου με αναγκάζει να παραιτηθώ από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ., διευκρινίζοντας ότι παραδίδω τον Σύλλογο απολύτως καθαρό, χωρίς ίχνος χρέους, με τακτοποιημένες όλες τις μέχρι σήμερα οικονομικές υποχρεώσεις του. Εύχομαι η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο της με την ίδια συνέπεια και να οδηγήσει την «Μαύρη Θύελλα» στη θέση που της αξίζει και ονειρεύεται ο λαμπρός φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος”.
Σταύρος Π. Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button