Απίστευτο: Κεραυνός «χτύπησε» τουρίστες στην Κνωσό -Δεκάδες τραυματίες, μία γυναίκα υπέστη ανακοπή [εικόνες]

 

knosos-708_0


Aπό κεραυνό «χτυπήθηκε» το πρωί ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσού.

Ο κεραυνός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το flashnews.gr, έπεσε σε δέντρο κάτω από το οποίο είχε συγκεντρωθεί ένα γκουπ Ρώσων τουριστών για να προστατευθούν από τη βροχή και οι οποίοι από τον εκκωφαντικό θόρυβο έπεσαν στο έδαφος τρομοκρατημένοι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες (τουλάχιστον 19). Από αυτούς κρισιμότερη κρίνεται η κατάσταση μιας τουρίστριας, 46 ετών από τη Ρωσία, η οποία υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την επανέφεραν στη ζωή και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και μια έγκυος, η οποία εργάζεται στον αρχαιολογικό χώρο και η οποιά υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε και αυτή στο Βενιζέλειο. Από τους υπόλοιπους τραυματίες, οι επτά υπέστησαν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια  και έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Οι υπόλοιποι μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ σε κατάσταση σοκ.