Βόμβα Καμμένου για F16: Παγώνει κάθε διαδικασία. Nα καταθέσει η Ντόρα στη Βουλή

kammenosbakogianni_291698369


Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απάντησε μέσω Twitter, στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε συνέντευξή της υποστηριξε ότι «κάτι σάπιο υπάρχει» όσον αφορά στην αναβάθμιση των F-16.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε στο Twitter: «Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16, σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μπακογιάννη δήλωσε στο «Βήμα» ότι «μάθαμε από τον πρόεδρο Τραμπ κάτι που νομίζω ενόχλησε κάθε έλληνα βουλευτή, ότι η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για να αναβαθμίσει τα F-16 και να δώσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Κατόπιν ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαψεύδει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να λέει ότι το κόστος είναι 1,1 δισ. και τα υπόλοιπα θα είναι σε αντισταθμιστικά –εκτός, ίσως,  μπορεί, ενδεχομένως, κάποια για την Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.

Για να βγει αμέσως μετά μία «διευκρινιστική» ανακοίνωση απότο ΓΕΑ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν δεν υπήρχε ήδη συμφωνία, πώς την ανακοίνωσε ο πρόεδρος την ΗΠΑ, πώς είναι τόσο βέβαιος ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μέσα σε 15 μέρες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή;…».