Εγκλημα πάθους στη Βάρη: Η καταστροφική σχέση της 43χρονης με τον 37χρονο που την έσφαξε

 

peripoliko_0


Εγκλημα πάθους δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις για τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης χθες το βράδυ καταμεσής του δρόμου, στη Βάρη.

Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ο 37χρονος σύντροφος της 43χρονης (και οι δυο τους κατάγονται από τη Βουλγαρία) ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες την ζήλευε παθολογικά. Ηταν, άλλωστε, κοινό μυστικό οι καβγάδες και οι διαπληκτισμοί άναμεσά τους, αφού πολλές φορές οι γείτονές τους, τους είχαν ακούσει να τσακώνονται.  Μάλιστα, δύο ημέρες πριν το φονικό η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα Βάρης προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος του για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας. Ηταν η ημέρα εκείνη που έφυγε από το σπίτι που συζούσε με τον 37χρονο και πήγε να μείνει στο διαμέρισμα της μητέρας της.

Χθες το βράδυ, ο 37χρονος Βούλγαρος, μεθυσμένος κατά μαρτυρίες, πήγε στο σπίτι όπου η 43χρονη έμενε με την μητέρα της και της ζήτησε να βγει για να μιλήσουν. Η γυναίκα ανταποκρίθηκε, η συζήτηση μετατράπηκε σε καβγά, η 43χρονη έτρεξε να φύγει, ο 37χρονος την ακολούθησε και εκεί έγινε το κακό: Την έσφαξε με δυο μαχαιριές, μια στην καρωτίδα και μια στο θώρακα, κοντά στην καρδιά. Η γυναίκα αρχικά είχε τις αισθήσεις της και καλούσε σε βοήθεια και ο δράστης μετά το έγκλημα και μέχρι να συλληφθεί τριγυρνούσε σαν σαστισμένος στους δρόμους της Βάρης.