Μετέφεραν πεζή 189 κιλά χασίς από την Αλβανία!

ImageHandler.ashx


Στους σάκους που μετέφεραν βρέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188 κιλών και 256 γραμμαρίων και ένα δέμα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων

Θα μπορούσαν να γίνουν πρωταθλητές στην… άρση βαρών δυο νεαροί, αν δεν είχαν προτιμήσει το εύκολο κέρδος που θα απέφερε η εισαγωγή χασίς στη χώρα από την Αλβανία! Το εντυπωσιακό είναι ότι κουβάλησαν… πεζή (και ένοπλοι) ένα μεγάλο φορτίο άνω των 189 κιλών!

Οι δύο Αλβανοί ηλικίας 32 και 22 χρόνων είχαν περάσει παράνομα τη μεθόριο μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους με τα ναρκωτικά, αλλά εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών να κινούνται σε μια δασική περιοχή στο Σουλόπουλο Θεσπρωτίας.

Στους σάκους που μετέφεραν βρέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 188 κιλών και 256 γραμμαρίων και ένα δέμα με κατεργασμένη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 52 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με 520 ευρώ και δύο κινητά που είχαν στην κατοχή τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκε από τους αστυνομικούς κρυμμένο στο δάσος ένα πιστόλι Tokarev με έξι φυσίγγια στον γεμιστήρα και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.