Παιδοκτόνος: Την Άννυ δεν την σκότωσε κανείς, όταν βρουν τον φίλο μου θα τα μάθουν όλα

 

ImageHandler.ashx


Ο Μπακαρτζίεφ δηλώνει αθώος και περιμένει να βρουν τον Νικολάι, για να «μαθευτεί η αλήθεια» – Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τον έχει ενοχλήσει κανείς

Αμετανόητος παραμένει ο 27χρονος Βούλγαρος παιδοκτόνος, παρά το φρικιαστικό έγκλημα κατά της ίδιας του της κόρης, της 4χρονης Άννυ.

Σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha από τις φυλακές Κέρκυρας, ο Σάββας Μπακαρτζίεφ τονίζει ότι δεν σκότωσε εκείνος την Άννυ και όταν βρεθεί ο φίλος του ο Νικολάι θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Ερωτηθείς για την αθωότητά του ο 27χρονος απάντησε «ναι» και πρόσθεσε ότι θα το αποδείξει όταν οι αρχές βρουν τον φίλο του που ήταν παρών στο σπίτι του όταν διαπράχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο φίλος του κατέθεσε ότι εκείνος σκότωσε την κόρη του, ο Μπακαρτζίεφ ξεσπά: «Όταν βρουν τον Νίκι θα τα μάθουν όλα. Από το τηλέφωνο ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Αυτά που λένε είναι μαλακίες».

Στο ερώτημα ποιος σκότωσε την Άννυ ο παιδοκτόνος κρατά κλειστό το στόμα του: «Δεν σκότωσα το παιδί. Ποιος το σκότωσε; Κανείς…».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην έως τώρα παραμονή του στη φυλακή, τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με συγκρατούμενούς του, δεν τον έχουν ενοχλήσει και ότι οι φύλακες τον προσέχουν.