Τέλος το πρόγραμμα free WiFi του Σαμαρά -Δεν υπάρχει τρόπος φύλαξης των εγκαταστάσεων

 

ypologistis-pc-708_1


Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ελεύθερο WiFi σε όλη την Ελλάδα.

Δεν προχώρησε και μπαίνει τέλος και με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για WiFi σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αυτό ήταν πιλοτικό για έξι μήνες και εφαρμόστηκε σε κάποιους δήμους και τώρα δεν υπάρχει τρόπος φύλαξης των εγκαταστάσεων, ανέφερε για να καταλήξει: «Εμείς δεν θα συμβάλουμε στο πλιάτσικο της περιουσίας του Δημοσίου».

  • Επαμίτης

    Σαμαράς…. Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ υπόσχεση που να τήρησε ο Α Π Α Τ Ε Ω Ν Α Σ!!! Τι να πρωτοθυμηθούμε; WiFi ελεύθερο, αύξηση του χρόνου για το επίδομα ανεργίας σε δύο χρόνια, την εξεταστική για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο, η ΑΤΕ θα παρέμενε κρατική, κάθε λίγο και λιγάκι «η ανάπτυξη έρχεται», ανακύρηξη της ΑΟΖ, κάθε φορά που έπαιρνε μέτρα «ήταν και η τελευταία»…… κατάφερε να ξεπεράσει και το Βενιζέλο στα ψέματα!! Και να φανταστείτε ότι τή πάτησα και το ψήφισα στίς εσωκομματικές αντί της κόρης του «εφιάλτη» για να γλυτώσουμε απο αυτή και αυτός μας βγήκε κατά πολύ χειρότερος εφιάλτης, πανάθεμά με!! Απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν ακόμα να προφέρουν το όνομά του χωρίς να πάθουν δηλητηρίαση.