Τραγωδία στο Περιστέρι: Σκότωσε τον 18χρονο γιο του με μαχαίρι -Ολα όσα προηγήθηκαν

18xronos-peristeri-708


Σοκ προκαλεί η δολοφονία του 18χρονου από το Περιστέρι ο οποίος έπεσε νεκρός από το χέρι του πατέρα του.

Στο σπίτι της οικογένειας σμε καταγωγή από τη Αίγυπτο, στην οδό Επικούρου στο Περιστέρι, το Σάββατο γιόρτασαν τα γενέθλια του 18χρονου, ωστόσο μια μέρα μετά εκτυλίχθηκε μια απίστευτη τραγωδία. Ο πατέρας της οικογένειας καβγάδιζε με την μητέρα, ο 18χρονος μπήκε ανάμεσά τους και ο πατέρας σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε με το μαχαίρι στο μηρό με αποτέλεσμα να του κόψει την κεντρική αρτηρία και ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος είχε βγει και επιστρέφοντας είδε τον πατέρα του εκτός εαυτού με ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι να καβγαδίζει έντονα με την μητέρα του και την αδελφή του. Αμέσως μπήκε στη μέση, ζητώντας το λόγο από τον πατέρα του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο 54χρονος γύρισε απότομα προκειμένου να απευθυνθεί στον γιο του και τον χτύπησε ψηλά στο μηρό.

Αμέσως ο 54χρονος μαζί με την σύζυγο του, έβαλαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Μέσα από το Νοσοκομείο ο 54χρονος πατέρας πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του.

Το βράδυ της Τρίτης ο 18χρονος άφησε την τελευταίο του πνοή.