ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ενδιαφέρον Μώραλη για τα Ιαματικά Λουτρά Βρωμονερίου;

 

Untitled-1


Μώραλης και… Μαρινάκης για τα λουτρά Βρωμονερίου;

Δεύτερη επίσκεψη πραγματοποίησε σε διάστημα ενός μήνα ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην περιοχή του Βρομονεριού. Μάλιστα, την πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη, την Πρωτομαγιά, ο κ. Μώραλης συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, καθώς τότε αρκετά μάτια από την περιοχή του Βρωμονερίου είχαν δει τους δύο άντρες να περιφέρονται περιμετρικά του «ερειπωμένου» κτιρίου των λουτρών.

Ο κ. Μώραλης σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο την περασμένη εβδομάδα επισκέφθηκε εκ νέου την περιοχή μας και μάλιστα σε κατ’ ίδιαν συζήτηση που είχε με τον κ. Μώραλη, ο ίδιος του εξέφρασε το ενδιαφέρον για την αξιοποίησή της ακίνητης περιουσίας του δήμου Πειραιώς και συγκεκριμένα για τα Λουτρά του Βρωμονερίου. Ο κ. Μώραλης σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθεί ο κ. Τσιγγανος προσβλέπει στην συνεργασία του με τον Δήμο Τριφυλίας.

Πάντως, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς να είναι περίπλοκο καθώς ο δήμος Πειραιά φαίνεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Τριφυλίας κ. Κατσίβελα πως έχουν στερέψει οι ιαματικές πηγές του Βρομονερίου θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης!

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι υπαρκτό για τον δήμαρχο Πειραιά καθώς η διπλή επίσκεψή του στην περιοχή δείχνει πως ο δήμος Πειραιά ίσως ενδιαφέρεται για την τουριστική εκμετάλλευση του ακίνητου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button