ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ενδιαφέρον Ρώσων και Ανατολικής Ευρώπης για τον Κυπαρισσιακό

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟΣ


ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ του Κυπαρισσιακού κόλπου στο τομέα του τουρισμού εξετάζουν τουριστικοί πράκτορες μεγάλων γραφείων που επισκέπτονται την περιοχή, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ μας φαίνεται ότι ένα μέρος επισκεπτών από Ρωσία και ανατολικές χώρες δείχνει ενδιαφέρον για το τόπο μας.
Ο εκπρόσωπος της τουριστικής μονάδας Δημήτρης Τζαναβάρης από το Natura clun υποδεχόμενος τουριστικούς εκπροσώπους τόνισε ότι υπάρχει μια συνεργασία 4 ετών με το Μουζενίδης Γκρούπ, καθώς υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή μας.
Η εκπρόσωπος του ομίλου Γιάννα μιλώντας στα αγγλικά τόνισε ότι είναι μια χαρισματική περιοχή καθώς ήρθε για πρώτη φορά καθώς προσφέρει ένα πολύπλευρο τουριστικό προορισμό με πολλές διεξόδους για τους επισκέπτες, ενώ πρόσθεσε ότι οι δυνατότητες για το 2017 είναι αρκετές ενώ επισήμανε ότι η περιοχή διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα που δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα σε χώρους κοινού ενδιαφέροντος ενώ ο Κυπαρισσιακός κόλπος διαθέτει φυσική ομορφιά για τους Ρώσους που ζουν σε μεγάλες πόλεις που θέλουν να αποδράσουν στο τόπο μας.
Ο Δημήτρης Τζαανβάρης σε ερώτησή μας για το τουρισμό δήλωσε ότι δεν πρέπει να κρατάμε μεγάλο καλάθι για το 2017, ωστόσο έχουν γίνει όλες οι ενέργειες με συμμετοχή σε μεγάλες Ευρωπαικές εκθέσεις, με εκδηλώσεις στη περιοχή ενώ υπάρχουν συνεργασίες για το μέλλον ώστε απώτερος στόχος είναι να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος…ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button