Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Ενημέρωση για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ε-1


Ενημέρωση με θέμα «Εξωδικαστικός συμβιβασμός» διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στο χώρο του (πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα), το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μέλη του Επιμελητηρίου θα ενημερωθούν για την διαδικασία της διαμεσολάβησης, τα εργαλεία και τα πλεονεκτήματα του εν λόγω θεσμού στην εξωδικαστική επίλυση διαφορών, καθώς και για τις βασικές ρυθμίσεις του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Αναλυτικά, οι ομιλητές θα περιγράψουν την παρούσα κατάσταση, το πεδίο εφαρμογής του νόμου, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τα μυστικά της υποβολής. Επίσης, θα τονίσουν τα απαιτούμενα της αίτησης και τι πρέπει να περιλαμβάνουν, θα σκιαγραφήσουν την διαδικασία μετά την υποβολή της αίτησης και θα περιγράψουν τα βασικά στοιχεία της μελέτης βιωσιμότητας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητήσουν ακόμη: Τι οδηγίες έχουν δοθεί στους εκπροσώπους του Δημοσίου. Πώς σκέπτονται τα πιστωτικά ιδρύματα. Την κρισιμότητα της παρούσας αξίας των εξασφαλίσεων και τον ρόλο τους στο αίτημα. Τον τρόπο διαπραγμάτευσης. Τέλος θα παρουσιάσουν συγκεκριμένα παραδείγματα αποτελεσματικών πραγματικών διαπραγματεύσεων. Θα ακολουθήσει χρόνος για ερωτήσεις – απαντήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button