Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Ενημέρωση στα σχολεία της Τριφυλίας για την έναρξη μαθημάτων Πιάνου και τη λειτουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου

 

16121680_1139802836119107_1622111739_o


Ξεκινά η λειτουργία του Εικαστικού Εργαστηρίου και του τμήματος εκμάθησης κλασσικού πιάνου και αρμονίου του Δήμου Τριφυλίας το επόμενο διάστημα.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος του Δήμου Τριφυλίας με στόχο την προσφορά μουσικής παιδείας και παράλληλα εικαστικής εκπαίδευσης σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες προσφέρει και τη φετινή χρονιά μαθήματα εκμάθησης πιάνου, αρμονίου και μαθήματα εικαστικών.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ανδρέας Μπουγάς και οι δάσκαλοι πιάνου Νικόλαος Παπαδήμας και Εικαστικών κ. Σωτήρης Γκαρδιακός, τις προηγούμενες μέρες επισκέφθηκαν όλα τα σχολεία του Δήμου προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για τις δύο δράσεις. Τη Δευτέρα έγινε επίσκεψη στις σχολικές μονάδες των Φιλιατρών, χθες στους Γαργαλιάνους και σήμερα στην Κυπαρισσία.

Στόχος είναι από φέτος να μπορέσουν να δημιουργηθούν τμήματα και σε άλλες περιοχές του Δήμου, εκτός της Κυπαρισσίας όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται τα δύο τμήματα, αυτό βέβαιά θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον δάσκαλο πιάνου κ. Παπαδήμα στο τηλ. 6938729222 και τον δάσκαλο εικαστικών κ. Γκαρδιακό στο τηλ. 6974907889.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button