ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Ενημέρωση στους μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου Κυπαρισσίας για τα τροχαία ατυχήματα

 

15267533_1090027851094626_3281412825934812747_n

Ενημερωτική διάλεξη για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας έγινε από το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας.

Η Τροχαία Κυπαρισσίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας σήμερα το πρωί με  σκοπό την ενημέρωση-συζήτηση σε θέματα οδικής ασφάλειας στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η Υπηρεσία να αναδείξει ζητήματα και να προβάλλει λύσεις, να  ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις κοινωνίες  των πολιτών για την οδική τους συμπεριφορά και την οδική τους ασφάλεια. Οι μαθητές, οι σημερινοί πεζοί οι οποίοι θα είναι αυριανοί οδηγοί, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση των θεμάτων της Οδικής Ασφάλειας.

Την παρουσίαση έκανε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας Βασίλης Παρασκευόπουλος και η αρχιφύλακας Νίκη Κρίθη.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποδώσει καρπούς και να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα, γιατί και η Κυκλοφοριακή Αγωγή είναι θέμα παιδείας!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button