ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εξαιρετική η καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων! [εικόνες – βίντεο]

main 


Η φιλαρμονική μας χάρισε ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι!

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου, στο πάρκο των Γαργαλιάνων, μας ταξίδεψαν στις μουσικές του κόσμου, από την Ιταλία, την Ισπανία μέχρι το Μεξικό και τη Ρωσία με τη συμμετοχή του Ωδείου Πύλου και της διακεκριμένης υψιφώνου Ευτυχίας Δημητρακοπούλου.

Άλλωστε η καλοκαιρινή συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων τα τελευταία χρόνια αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού χαρίζοντάς μας υψηλού επιπέδου παραστάσεις.

Η 50μελής ορχήστρα μας ανέβασε στο ουρανό, χαρίζοντας μας ένα πρόγραμμα με πανέμορφα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωτήρη Αλεξόπουλου. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Φιλαρμονικής μέχρι σήμερα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το πάρκο των Γαργαλιάνων. Είχαμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε μια μεγάλη Μουσική σκηνή!

Σύντομους χαιρετισμούς πριν την έναρξη της συναυλίας απευθύναν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, Ανδρέας Μπουγάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Γαργαλιάνων, Φώτης Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων και το Ωδείου Πύλου.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button