Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη από τον Σύλλογο Κυπαρισσίων και την ”Τριφυλιακή Εστία”

 

ARXAIA MESSHNH


Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» και το περιοδικό «Τριφυλιακή Εστία», διοργανώνουν εκδήλωση επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης την Κυριακή 23 Ιουλίου όπου θα ξεναγηθούν από τον αρχαιολόγο καθηγητή Πέτρο Θέμελη.

Στην σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:

«Θα ξεκινήσουμε από την Κυπαρισσία με λεωφορείο στις 16:30 με προορισμό, αρχικά, το μουσείο για μία σύντομη περιήγηση (17:30-17:50) και στη συνέχεια τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ξενάγηση (18:00-20:00). Η εκδήλωση θα κλείσει με συζήτηση και φαγητό στο διπλανό χωριό Μαυρομμάτι Ιθώμης και επιστροφή το βράδυ στην Κυπαρισσία. Συμβολική τιμή 13 ευρώ για τα έξοδα μετάβασης και για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο. Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής με τους: Ρούλα Τσατσάκου 6932-474529, Παναγιώτη Λούτο 6977-717182, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο 6946-068912.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button