ΑστυνομικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Επίσκεψη του προέδρου του Ε.Σ. Γαργαλιάνων στην Α.Δ. Μεσσηνίας – Ενδιαφέρον Πούπουζα για την αστυνόμευση της πόλης!

 

1


Στους Γαργαλιάνους ο κ. Πούπουζας στις 15 Νοεμβρίου – Σύντομα περιπολίες αστυνομικού με μηχανή!

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κ. Διονύσιου Κωνσταντόπουλου και του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Πούπουζα στο γραφείο του, στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Σ. Γαργαλιάνων η συζήτηση επικεντρώθηκε στην άμεση ανάγκη που υπάρχει για την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζεται το Α.Τ. των Γαργαλιάνων, καθώς το κτίριο βρίσκεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά σε πολύ κακή κατάσταση. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν πως θα πρέπει ο Δήμος Τριφυλίας άμεσα να εξετάσει το θέμα αυτό.

Συζήτηση έγινε και για την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων με τον κ. Πούπουζα να αναφέρει πως θα ξεκινήσουν περιπολίες αστυνομικού με μοτοσυκλέτα για την καλύτερη φύλαξη της περιοχής.

Καλά είναι τα νέα για το νεό περιπολικό που ήταν καθηλωμένο για ένα μήνα τώρα καθώς έχει δρομολογηθεί το απαραίτητο σέρβις και σύντομα θα βρίσκεται σε περιπολίες το νέο περιπολικό.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων ο κ. Πούπουζας αναμένεται να έρθει στους Γαργαλιάνους στις 15 Νοεμβρίου προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία στην Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button