ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Επίσκεψη των μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων – ΚΑΦΚΑ – Νοσοκομείο Κυπαρισσίας [εικόνες]

Τέχνη, αγάπη και αλληλεγγύη από τους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων

Σε  ένα  μαραθώνιο προσφοράς αγάπης και αλληλεγγύης  επιδόθηκαν χθες 12/6 οι μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων.

Κατά τη  διάρκεια της όλης της σχολικής χρονιάς το νηπιαγωγείο συμμετείχε στο πρόγραμμα eTwinning “Τέχνη Τέχνη είσαι εδώ;”  μαζί με άλλα είκοσι επτά νηπιαγωγεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε την εμπλοκή των μαθητών με διαφορές  μορφές τέχνης (ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική,κ,α), κατασκευή  έργων από τους μαθητές και δωρεά  τους σε δημόσια ιδρύματα της περιοχής τους.

Οι μαθητές δημιούργησαν με πολύ αγάπη έργα και θέλησαν  να τα  χαρίσουν “σε μέρη που υπάρχουν πολλοί λυπημένοι” και αυτά τα “μέρη” αποφάσισαν να είναι το Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων, το ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών και το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Οι διευθυντές και οι  εργαζόμενοι  των ιδρυμάτων τους υποδέχτηκαν, τους ξενάγησαν και τους περιποιήθηκαν  γεμάτοι φροντίδα.  Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης  οι μαθητές χάρισαν τις δημιουργίες τους ,τραγούδησαν και ευχήθηκαν σε όλους προσπαθώντας να προσφέρουν  νότες  πολύχρωμης χαράς στα κτίρια και αισιοδοξίας στις καρδιές των ανθρώπων!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button