Εκπαίδευση

Επιμορφωτική ημερίδα για τις Νηπιαγωγούς στην Τρίπολη

Διδακτικές προσεγγίσεις, πρακτικές και βιωματικά εργαστήρια, μέσα από την Παιδαγωγική Freinet

Το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, στο πλαίσιο δράσεων του Περιφερειακού Δικτύου «Εκπαίδευση πάνω-μέσα-για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Αρκαδίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Νικολούδη Τριανταφυλλιά, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα για τις Νηπιαγωγούς της 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής Ν. Αρκαδίας, με τίτλο «Διδακτικές προσεγγίσεις, πρακτικές και βιωματικά εργαστήρια, μέσα από την Παιδαγωγική Freinet».

Βασικοί εισηγητές: Olivier Francomme, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Picardie Jules Verne – Amiens, France και Δέσποινα Καρακατσάνη, Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018, από τις 8:15-14:15, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 11ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης (Συνοικισμός Κολοκοτρώνη).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button