ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Επιστολών συνέχεια: «Ο κ. Τσίγγανος δεν απάντησε αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τα απορρίματα» λέει ο Α. Τζωρτζίνης

 

Untitled-1


Με νέα επιστολή του ο κ. Αλέξανδρος Τζωρτζίνης απάντα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Τσίγγανο λέγοντάς του πως η απάντησή του ήταν πολιτική και όχι επί της ουσίας.

Ο κ. Τζωρτζίνης αναφέρει τα εξής στην απαντητική επιστολή του.

Ο αντιδήμαρχος με αναγκάζει να απαντήσω τα εξής :

Δεν απάντησε αν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την μερική αποκομιδή των απορριμμάτων ή θα βελτιωθεί. Προτίμησε να απαντήσει σαν πολιτικός με υπονοούμενα. Του απαντώ λοιπόν ότι αυτός και άλλοι δύο με διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το ισχύον νομικό πλαίσιο..

 Όσο για το κακό που έκανα στην παράταξη του υπενθυμίζω ότι με τίμησαν με την ψήφο τους 666 συμπολίτες μου με πάνω από τούς μισούς με μονοσταυρία!!

Μάλλον στην δεύτερη παράταξη έκανα κακό…..

Αυτά προς γνώση του

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το κακό που έκανες το αναφέρεις μόνος σου και είναι οι 350 μονοσταυρίες. Έκανες δηλαδή ανθρώπους να ψηφίσουν ένα συνδυασμό που δεν βρήκαν ούτε ένα ακόμα ικανό υποψήφιο για να τον τιμήσουν με την ψήφο τους. Βλέπετε είμαι σε άλλο κόσμο μάλλον και το ίδιο πράγμα το <> διαφορετικά. Καλά όμως αυτοί, μπορεί πολλοί από αυτούς να μη μένουν στον τόπο μας και να μην γνωρίζουν πρόσωπα και πεπραγμένα. Εσείς κύριε Τζωρζίνη πόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν για να καταλάβετε ότι οι ίδιοι άνθρωποι διοικούν για χρόνια αυτό τον τόπο και <>(ακόμα και χωρίς νερό) τα πεπραγμένα τους;
    Σας θεωρώ συνυπεύθυνο αυτής της κατάστασης και καλό θα ήταν να αρχίζατε τις επιστολές σας με μια συγνώμη τουλάχιστον για όλους αυτούς που σας ψήφισαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button