Τοπικά Νέα

Επιτροπή ελέγχου των ΧΑΔΑ στη Μεσσηνία

Επιτροπή ελέγχου των ΧΑΔΑ στη Μεσσηνία συγκρότησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, η οποία προέβη στη συγκρότηση ανάλογων επιτροπών και στους υπόλοιπους νομούς μέσα στα διοικητικά της όρια.

Ως προς τη Μεσσηνία, ειδικότερα, η τριμελής επιτροπή ελέγχου των χώρων ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων αποτελείται από α) τον υποπυραγό Ευστάθιο Μπουντακόπουλο (με αναπληρωτή τον ανθυποπυραγό Ιωάννη Κυρίτση) για την περιοχή ευθύνης της Π.Υ. Καλαμάτας και την επιπυραγό Παγώνα Διονυσοπούλου (με αναπληρωτή τον πυραγό Ηλία Τσιγαρά) για την περιοχή ευθύνης της Π.Υ. Γαργαλιάνων, β) την αστυνόμο Α ́ του Α.Τ. Καλαμάτας Μαρία Καραγιάννη (με αναπληρωτή της τον αστυνόμο Α ́ του Α.Τ. Τριφυλίας Γεώργιο Κρυοβρυσανάκη) και γ) τον δασοπόνο του Δασαρχείου Καλαμάτας Βασίλειο Κυριακόπουλο (με αναπληρώτριά του την δασοπόνο του Δασαρχείου Κυπαρισσίας Νίκη Τότσκα).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button