Αθλητικά

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δεν συνεχίζει ο Οικονομίδης – Στις 26 Φεβρουαρίου οι εκλογές

Δεν θα συνεχίσει στην διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Λεωνίδας Οικονομίδης όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ίδιος κατά την χθεσινή κοπή της πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Ο πρόεδρος της Ενωσης ήταν ο πιο παλιός παράγοντας της ΕΠΣΜ (από το 1990) και από τους στενούς συνεργάτες του επί χρόνια προέδρου Αριστείδη Σταθόπουλου.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα κλείνοντας τον κύκλο του στην ΕΠΣΜ. Ο Λεωνίδας Οικονομίδης ήταν γενικός γραμματέας από το 1990 εώς το 2010 όταν πήρε τη θέση του αντιπροέδρου ενώ είναι πρόεδρος στην ΕΠΣΜ από τον Ιούλιο του 2015.

Παράλληλα, όπως έγινε ανακοινώθηκε χθες, οι εκλογές στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου. Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οσον αφορά την εκδήλωση των διαιτητών, στην οποία κυριάρχησε η είδηση της αποχώρησης Οικονομίδη, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς, ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου, ο Γιώργος Τσιμικλής που εκπροσώπησε την ΟΔΠΕ, τα μέλη της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και φυσικά πάρα πολλοί Μεσσήνιοι ρέφερι, μέλη του τοπικού συνδέσμου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι Χρήστος Κότσαρης, Αγγελος Σκαφιδάς, Μανώλης Θεοδώρου, Γιώργος Τσιμικλής, Νίκος Κοσσάρης και οι δύο Μεσσήνιοι διαιτητές της Σούπερ Λίγκα Ηλίας Αλεξέας και Γιώργος Μπλάνας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν έξι δώρα.

Οι Εκτορας Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κομπιλίρης και Ηλίας Ρέκκας κέρδισαν τα τρία ρολόγια, ο Νίκος Τσίρμπας κέρδισε μια φόρμα, ο Γιάννης Κουτσαναστάσης κέρδισε μια μπάλα και ο Ηλίας Κουταβάς μια στολή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button