ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Εργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας | Αυστηρή προειδοποίηση από τον Δήμο Τριφυλίας!

 

2


Συνεργεία του Δήμου Τριφυλίας προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού στην Ε.Ο. Μαραθόπολης – Τραγάνας.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας χθες και σήμερα προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών και μπαζών κατά μήκος της παραλιακής οδού Μαραθόπολης  – Τραγάνας. Έτσι, η άσχημη εικόνα που είχε δημιουργηθεί με τα απορρίμματα πεταγμένα δεξιά και αριστερά του δρόμου να αφήνουν κακή εντύπωση στους περαστικούς αλλά και να ελλοχεύουν κίνδυνους για την δημοσιά υγεία διορθώθηκε… και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι.

Ο Δήμαρχος Παναγιωτης Κατσίβελας δήλωσε σχετικά με τις εργασίες στην Επαρχιακή Οδό: «Ο δήμος, και τώρα και πριν, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην καθαριότητα. Αυτές τις ημέρες έγινε επιστράτευση όλων των μηχανήματων του δήμου και προσωπικού και καθαρίσαμε την παραλιακή από το μάτι μέχρι το Μάραθο. Θα είναι τραγικό αύριο το πρωί αν επανέλθει στην προτέρα κατάσταση, οι πολίτες θα πρέπει να σέβονται τον χώρο που ζουν. Επι μη συμμορφώσεως θα αναγκαστεί ο δήμος να επιβάλει και πρόστιμα, πράγμα το οποίο δεν θέλουμε. Δεν είναι δυνατόν σε αγροτικές περιοχές όπου υπάρχουν χτήματα να πετούν στους κάδους κλαδέματα, είναι απαράδεκτο! Όταν οι πολίτες έχουν ογκώδη απορρίμματα, οφείλουν να επικοινωνήσουν με το δήμο και να καθοριστεί ημερομηνία όπου θα περάσει το φορτηγό να κάνει την παραλαβή. Θεωρώ απαράδεκτο οι πολίτες να πετάνε πλαστικά μπουκαλάκια και ποτήρια και οτιδήποτε άλλο στους δρόμους και τις γράνες. Επιτέλους πρέπει να σεβαστούμε το σπίτι μας, εμείς διαμορφώνουμε το χώρο όπου θέλουμε να ζήσουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button