Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ευχαριστήρια επιστολή Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων

DSC00740


Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε τρείς καλοκαιρινές συναυλίες για το 2016. Η πρώτη συναυλία έγινε στις 28-7 στον Πύργο Τριφυλίας , η δεύτερη στις 29-7 στη πλατεία Γαργαλιάνων και η τρίτη στις 31-7 στη Μαραθόπολη.
Από τον Φεβρουάριο του 2015 ο κ. Σωτήρης Αλεξόπουλος ανέλαβε Μαέστρος της Φιλαρμονικής μας και υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού μας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΥ σπουδάζει και μελετάει εντατικά για να λάβει σε λίγο καιρό το πτυχίο ενοργάνωσης.
Η συνεργασία μας είναι άψογη και με τις γνώσεις, την δουλειά και την προσωπικότητά του έχει καταφέρει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να χαίρει της εκτίμησης μικρών και μεγάλων και να καταρτίζει άρτια στα θεωρητικά μαθήματα τους μικρούς μαθητές που αργότερα εξελίσσονται σε μουσικούς μπάντας και εξειδικεύονται σε συγκεκριμμένο όργανο ώστε να είναι ικανοί να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της μπάντας μας όποτε απαιτηθεί.
Τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τον Αρχιμουσικό κ. Παναγιώτη Βλάχο ο οποίος είναι παρόν όποτε χρειαστούμε την βοήθειά του και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά του και την αγάπη του προς όλους μας.
Η στήριξη των μελών του Σύλλόγου μας οικονομική και ηθική όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει τη δύναμη να εργαζόμαστε με περισσότερο μεράκι και να καταβάλλουμε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε χρόνο και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τις Υπηρεσίες μας στις Εθνικές Εορτές, στις διοργανώσεις μουσικών εκδηλώσεων, σε κοινωνικές υποχρεώσεις και Λιτανείες αλλά και όπου ζητηθεί η βοήθειά μας.
Το πιο σημαντικό κομμάτι κάθε Φιλαμονικής είναι οι μαθητές και οι μουσικοί της που με το μεράκι και την αγάπη τους πολλές φορές θυσιάζουν το λιγοστό χρόνο που έχουν για να είναι πάντα παρόντες στις πρόβες και σε όλες τις Υπηρεσίες.
Τον Ιούλιο αφιερώσαμε πολύ χρόνο και δουλέψαμε εντατικά σχεδόν όλα τα απογεύματα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν τα παιδιά και οι οικογένειές τους και γι αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την κατανόηση και την υπομονή τους.
Στις συναυλίες μας είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε δύο φίλους που προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους παίζοντας μαζί μας , τον Ιδρυτή του Ωδείου Πύλου και Αρχιμουσικό του Δήμου Πύλου – Νέστωρος κ.Γιάννη Σταθόπουλο καθώς και τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών κ. Παναγιώτη Φωτεινέα.
Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ και τον Πρόεδρο Καφεπωλών Γαργαλιάνων κ. Λυκούργο Ανδρώνη διότι για άλλη μια χρονιά εκτίμησαν την προσπάθειά μας και ενίσχυσαν οικονομικά τον Σύλλογό μας.
Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω για την μακροχρόνια συνεργασία τη Δημοτική Αρχή και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου που αναγνωρίζει το έργο μας και στηρίζει την προσπάθειά μας όποτε χρειαστεί.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων
Φώτης Π. Παναγιωτόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button