ΕκπαίδευσηΚυπαρισσία

Εύσημα από όλους για το ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Εύσημα από όλους απέσπασε για ακόμα μία φορά το ΓΕΛ Κυπαρισσίας κατά τη διάρκεια της μουσικής – χορευτικής – παιδαγωγικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Σάββατο το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου “Κανελλάκης” ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Κυπαρισσίας! Η εκδήλωση του Συλλόγου αποτελεί πλέον παράδοση και «θεσμό» και πλήθος μαθητών, παλαιότερων και νέων, γονέων και κατοίκων της περιοχής συμμετείχαν με χαρά, διασκέδασαν, αλλά και ενημερώθηκαν για τη δράση και τις επιτυχίες του σχολείου κατά τη διάρκεια του απελθόντος σχολικού έτους, καθώς και τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί, μέχρι στιγμής, κατά την τρέχουσα περίοδο!
Εύσημα στο ΓΕΛ Κυπαρισσία απέδωσαν ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας και ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Πάνος Πετρόπουλος, οι οποίοι εξήραν το έργο καθηγητών και μαθητών.
Η βραδιά είχε και τις συγκινητικές στιγμές της με την απονομή τιμητικών βραβείων στο μαθητή και φοιτητή πλέον Ιωάννη Κωνσταντόπουλο ο οποίος απέσπασε τον ανώτερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια της Μεσσηνίας, συγκεντρώνοντας 19.329 μόρια, με τη μητέρα του να παραλαμβάνει το βραβείο.
Επίσης, τιμήθηκε η επί 25 χρόνια υπάλληλος καθαριότητας του σχολείου, που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε, Ευανθία (Εύη) Νικολούλια και η απελθούσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Παναγιώτα Παναγοπούλου-Ράμμου, για το έργο και την προσφορά της στη σχολική κοινότητα και το Σύλλογο κατά τα χρόνια της θητείας της.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Νατάσα Καρτσομιχελάκη, που καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Τσουμάνης αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του, ζητώντας τη στήριξη όλων!
Φανερά συγκινημένος και γεμάτος ικανοποίηση ήταν ο διευθυντής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, Βαγγέλης Αντωνόπουλος.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Παναγιώτης Τσίγγανος, η πρόεδρος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Σταματία Αλεξοπούλου, ο διευθυντής του Λυκείου Αρφαρών, Γιώργος Κώτσαρης και ο διευθυντής ΔΑΟΚ Τριφυλίας, Αντώνης Παρασκευόπουλος.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button