Τοπικά Νέα

Ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δήμου Τριφυλίας από την ΔΕΥΑΤ

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Τριφυλίας, το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της επιχείρησης Παναγιώτη Γυφτάκη για τη μεταφορά του ποσού προς λογαριασμό του Δήμου Τριφυλίας, ύψους 130.412,04€.

Η μεταφορά θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 24 Απριλίου 2018, ενώ το ποσό των 130.412,04€ θα δεσμευτεί από τον λογαριασμό που διαθέτει η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. στην τράπεζα Πειραιώς και θα κατατεθεί στο λογαριασμό του Δήμου Τριφυλίας.

Ο Πρόεδρος στην εισήγησή του ανέφερε ότι με την υπ΄αριθ. 84/2018 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας αποφάσισε ομόφωνα όπως αναφέρεται: – Συμπληρώνει την 291/2017 ΑΔΣ ως κάτωθι:

• Η ρύθμιση καταργείται εάν η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. δεν καταβάλει τέσσερις (4) δόσεις και με την υποχρέωση της καταβολής των ανάλογων προσαυξήσεων.
• Κατά τα λοιπά ισχύει η με αρ. 291/2017 ΑΔΣ.
Έτσι η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. θα πρέπει να προβεί άμεσα στην πληρωμή των Δύο (2) δόσεων και των ανάλογων προσαυξήσεων (5%) λόγω εκπρόθεσμης απόδοσης που αφορά το 1ο και 2ο τρίμηνο της ρύθμισης.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 130.412,04€ συμπεριλαμβανομένης της προσαύξησης 5%».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button