Τοπικά Νέα

Ημερίδα ενημέρωσης για στελέχη δήμων σχετικά με το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την εταιρεία Forum Training & Consulting, διοργανώνει ημερίδα, την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, με θέμα: «Νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Διαδικασίες Συμμόρφωσης στους Ο.Τ.Α. στα πλαίσια του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679»

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν όλα τα στελέχη των Δήμων, που θέλουν να ενημερωθούν για το Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό και για τις διαδικασίες προετοιμασίας ενόψει της συμμόρφωσης η οποία είναι υποχρεωτική.
Άρα η συμμόρφωση με το Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στους Δή-μους είναι επιτακτική ανάγκη και η προετοιμασία είναι απαραίτητο να ξεκινήσει άμεσα, έτσι ώστε τόσο οι Δήμοι όσο και τα Νομικά τους Πρόσωπα, να είναι έτοιμα με την υποχρεωτική ημερομηνία εφαρμογής του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button