Αθλητικά

«Η Άντερλεχτ δίνει 2,8 εκατ. ευρώ για Βράνιες»

Οι Βέλγοι κάνουν λόγο ότι οι προσφορά της Άντερλεχτ στην ΑΕΚ για τον Όγκνιεν Βράνιες έχει φτάσει τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ και αναφέρουν ότι οι «μοβ» είναι αισιόδοξοι για την επίτευξη του deal.

Από χθες στο Βέλγιο ανέφεραν ότι άνθρωποι της Άντερλεχτ βρίσκονται στην Αθήνα με σκοπό να προχωρήσουν τις επαφές με την ΑΕΚ και να φτάσουν σε συμφωνία για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ είναι ο νούμερο ένα στόχος των «μοβ», οι οποίοι εντείνουν τις προσπάθειες τους για να μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν, έκαναν λόγο ότι η Άντερλεχτ προσεγγίζει πλέον τα 3 εκατομμύρια ευρώ στην προσφορά της στην ΑΕΚ. Μάλιστα, στο σημερινό της φύλλο, η Het Nieuwsblad επισημαίνει ότι ο βελγικός σύλλογος προσφέρει συγκεκριμένα 2,8 εκατομμύρια ευρώ στην, έχοντας ανέβει οικονομικά σε σχέση με αυτά που έδινε αρχικά.

Στην ΑΕΚ είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν σε πιέσεις για την παραχώρηση του Βράνιες και θα ανάψουν το πράσινο φως για την πώλησή του μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. Οι Βέλγοι πάντως υποστηρίζουν πως στο στρατόπεδο της Άντερλεχτ υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal θα κλείσει, έχοντας πλέον φτάσει πιο κοντά στις απαιτήσεις της Ένωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button