Πολιτική

Η Αλειφέρη στην ΕΡΤ1 | Αποκάλυψε ότι πάνω από 6 μήνες είχε υποψίες για «κοριούς» στο γραφείο της! (vd)

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της Πελοποννήσου εξακολουθεί να αποτελεί –όπως είναι απολύτως λογικό- το ζήτημα που έχει προκύψει με τους «κοριούς» στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη.

Πέρα από την έρευνα των αρμοδίων αρχών, για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, το όλο θέμα έχει και πολιτικές διαστάσεις, μιας και το ζήτημα αυτό οδήγησε τον Περικλή Μαντά να υποβάλλει την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η παράταξη του Πέτρου Τατούλη κάλεσε ενδοπαραταξιακά την κυρία Αλειφέρη να δώσει εξηγήσεις, για τον τρόπο που χειρίστηκε αυτή την υπόθεση.

Κάθε μέρα που περνά, προκύπτουν νέα στοιχεία. Η Ελένη Αλειφέρη, με συνέντευξη της, μέσω skype, στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ 1, το πρωί της Πέμπτης (22/3/2018), είπε ότι αρκετό καιρό πίσω  «είχα ενδείξεις, στη συνέχεια και μετά βεβαιότητα ότι κάτι γίνεται στο γραφείο μου, έβλεπα ότι η δραστηριότητα μου, οι συνομιλίες διαχέονταν και ήταν σχεδόν Live»!

Για να αναφέρει στη συνέχεια … «Αρχικά, έψαχνα μόνη μου, εδώ και ένα εξάμηνο έψαχνα πιο έντονα. Ο κοριός ήταν επιμελώς κρυμμένος.

Δεν είναι θέμα προσωπικό, έχει να κάνει με την όλη δραστηριότητα».

Στο τέλος ζήτησε «να συλληφθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν και να σταλεί ένα μήνυμα στη κοινωνία και σε όλο τον πολιτικό ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια ανήθικά περιστατικά και κάθαρση.»

Δείτε το βίντεο από 47.30 και μετά. (http://webtv.ert.gr/promo/22mar2018-apefthias/)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button