Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique ξεσήκωσαν το κοινό στα Φιλιατρά! [εικόνες – βίντεο]

 

0


Στην πλατεία των Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση του Δήμου Τριφυλίας για το καλοκαίρι 2017.

Μια από τις πλέον αναμενόμενες συναυλίες της φετινής χρονιάς πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην πλατεία των Φιλιατρών. Η συνύπαρξη της Ελένης Τσαλιγοπούλου και των Bogaz Musique ήταν αρκετή για να κατακλυστεί από κόσμο κάθε ηλικίας η κεντρική πλατεία των Φιλιατρών.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique με τον καθηλωτικό τους ήχο και τον μοναδικό επικοινωνιακό τρόπο έστησαν μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Με ιδιαίτερο, καλοδουλεμένο και αριστοτεχνικά ανανεωμένο ήχο, τον bogaz ήχο που έχουν διαμορφώσει από κοινού τα τελευταία χρόνια, αλλά και με την καθηλωτική ερμηνεία της Ελένης Τσαλιγοπούλου η εμφάνισή τους ήταν μια συναρπαστική μουσική εμπειρία για όλους όσους παραβρέθηκαν στην πλατεία των Φιλιατρών το βράδυ της Τετάρτης 16 Αυγούστου.

H Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique παίζουν μαζί μουσική εδώ και μισή δεκαετία. Ως συγκρότημα οι Bogaz Musique νοούνται από το 2014, όταν ο τραγουδοποιός Νίκος Ζούδιαρης θέλησε να τους ονομάσει μουσικό “δίαυλο”, κοινώς μπουγάζι, εκ της Τουρκικής bogaz. Σε μια αριστοτεχνική ισορροπία ανάμεσα στο σήμερα και το χτες, ανάμεσα στη μνήμη και το μέλλον, ανάμεσα στον ηλεκτρισμό και στο γλυκό Λεβάντε, αρμένισαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στο πλευρό της Ελένης Τσαλιγοπούλου, συνδιαμορφώνοντας μέσα από την κοινή τους αισθητική τον προσωπικό τους, απολύτως ιδιαίτερο και άκρως καλοδουλεμένο ήχο.

Οι Bogaz Musique είναι οι:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Αποστόλης Τσαρδάκας – κανονάκι, τζουρά
Χάρης Κελλάρης – κοντραμπάσο
Αλέκος Σπανίδης – τύμπανα
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά
Τάκης Σπυρόπουλος – ηχοληψία
Νεκταρία Εμμανουηλίδου – φωτισμοί
Μαρία Αθανασοπούλου – φωτογραφίες
Αντιγόνη Χαλαμπαρδάκη – Artwork

1

2

3

4

6

7

8

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button