ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Η ετήσια εκδήλωση των Κυπαρίσσιων της Αθήνας

d92901afd283da6cbbd11b80355fcead_XL


φιέρωμα στον Επικούριο Απόλλωνα, που βρίσκεται στις Βάσσες Φιγαλείας, θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» και το ιστορικό περιοδικό «Τριφυλιακή Εστία». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 7.00 το απόγευμα στον πολυχώρο GazARTE (Βουτάδων 32-34, πλατεία Γκάζι, στάση μετρό Κεραμεικός)…

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου, όπου θα δοθούν ευχαριστήριες-αναμνηστικές επιστολές στους συγγραφείς-λογοτέχνες και γενικά στους συντελεστές της «Τριφυλιακής Εστίας» ενώ θα υπάρξει κάλεσμα σε νέους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού να συμβάλουν στην εκδοτική συνέχεια του περιοδικού.

Επίσης, με αφορμή την τελευταία έκδοση της «Τριφυλιακής Εστίας», με σχετικό θέμα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Ναού του Επικούριου Απόλλωνα από τον ερευνητή Απόστολο Πιερρή, διευθυντή του διεθνούς Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button