ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης Κυπαρισσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο

Συζήτηση για την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης έγινε στο Δ.Σ. Τριφυλίας το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν εξηγήσεις για τα κωλύματα που παρουσιάστηκαν καθώς δεν ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των οδοσημάτων ενώ στα περισσότερα σημεία οι στύλοι είναι καλυμμένοι με ναύλον σακούλες.

Για σταδιακή εφαρμογή της μελέτης καθώς θα απαιτηθεί νέα συνεδρίαση με παρατηρήσεις για το θέμα, μίλησε η Δημοτική αρχή διευκρινίζοντας όμως ότι θα γίνει σταδιακή αποκάλυψη των οδοσημάτων με ότι συνεπάγεται αυτό.

Άμεση εφαρμογή της μελέτης ζήτησε ο Σωτήρης Μπακούρος ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν σύμβουλοι.

Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις για την εφαρμογή καθώς υπάρχουν αρκετές αρρυθμίες που δεν διορθώθηκαν στην επικαιροποιημένη μελέτη φέρνοντας μάλιστα παραδείγματα για τις οδούς Γ. Καλατζάκου, πλατεία ΟΣΕ, την περιοχή των ΚΤΕΛ, την κάθοδο της 25ης Μαρτίου από την κόντρα και το Δικαστικό μέγαρο εντός της αγοράς, προβλέποντας ότι θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα επιχειρηθούν να επιλυθούν.
Ο Δημήτρης Κουτσούλης ανέφερε ότι, «παρατηρείται στο Σώμα πολλές φορές να προσωποποιούν αι τα οποιαδήποτε παράπονα οπότε αν κάτι δεν μας αρέσει να το αλλάζουμε χωρίς τεκμηρίωση όπως ψηφίστηκε το 2009 από τον τότε Δήμο Κυπαρισσίας» για να συμπληρώσει ότι «δεν μπορούμε να το παίξουμε όλοι συγκοινωνιολόγοι» αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι οι ενστάσεις οφείλουν να συζητηθούν, με σήματα που πλέον δεν φαίνονται σε μια πόλη που θέλει να λέγεται τουριστική.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button